DOMAIN: RO
GEOIP: US
Wybierz kraj
Česko
Česko
Danmark
Danmark
Österreich
Österreich
Deutschland
Deutschland
United States
United States
España
España
Belgique
Belgique
France
France
Magyarország
Magyarország
Italia
Italia
Nederland
Nederland
Polska
Polska
Portugal
Portugal
România
România
Slovensko
Slovensko
Sverige
Sverige
Cumpărături sigure
Idosell security badge

Ceasuri

Vezi video cuCeasuri

EXECUȚIE: Ceasul este fabricat din sticlă securizată de 4 mm grosime GLASS OPTIWHITE. Tehnologia de fabricație a ceasului respectă clasa de siguranță 2B2 conform EN 12600:2004, care garantează rezistența la impact. Ceasul din sticlă este gata de agățat - are o agățătoare metalică fixată la partea din spate a ceasului și un distanțier din spumă pentru a regla distanța uniformă a ceasului față de perete. Ceasul are un mecanism silențios care funcționează cu ajutorul unei baterii AA de 1,5 V (nu este inclusă).

TEHNOLOGIE ȘI CALITATE: Ceasul este realizat cu ajutorul unei tehnologii moderne de imprimare, care garantează păstrarea culorilor naturale, precum și o saturație ridicată a culorilor. Producția de ceasuri pe sticlă are loc în mai multe etape. Imprimarea de înaltă calitate și cele două straturi de securitate sunt lipite într-un proces termic pe sticlă. Utilizăm o tehnologie inovatoare de cuptoare pentru laminarea sticlei într-un mediu vidat.

Sunt disponibile 2 tipuri de cadrane în ofertă

zegar na szkle Cyferblat C3

Cadran cu numere

zegar na szkle Cyferblat C4

Pătrat

Sunt disponibile 2 forme diferite

zegar na szkle Cyferblat AC

Cerc

zegar na szkle Cyferblat AR

Romb

Detalii despre produs

Producția de ceasuri pe sticlă are loc în mai multe etape. Procesul de fabricare este extrem de precis și inovator - pentru etapa de finisare a producției ceasului se utilizează tehnologia de a plasa produsul într-un mediu vidat, asigurându-se că toate straturile produsului sunt complet fuzionate într-un întreg sigur. Ceasul este realizat din sticlă, care este un material deosebit de apreciat în designul interior. Imprimarea aplicată digital, combinată cu sticla, conferă produsului eleganță și rafinament. Cu profunzimea sa tridimensională și strălucirea sticlei, ceasul va arăta minunat în orice interior!

Ace curgătoare - Ceasul de sticlă are un mecanism care garantează mișcarea fluidă și liberă a mâinilor, fără a emite niciun sunet. Această funcționalitate oferă un sentiment de confort și libertate.

Distanțier din spumă - Distanțierul asigură o așezare uniformă a ceasului pe perete.

Sticlă de 4 mm grosime - margini șlefuite trapezoidal - Ceasul este fabricat din sticlă durabilă GLASS OPTIWHITE de 4 mm grosime, care, combinată cu calitatea precisă a imprimării, ne permite să oferim un produs de înaltă calitate. Sticla păstrează culorile naturale ale imprimării. Marginile ceasului șlefuite în formă trapezoidală - șlefuire trapezoidală mată.

Mecanism silențios - Ceas gata de agățat - Ceasul din sticlă este gata de agățat pe perete, având o agățătoare metalică fixată pentru o montare convenabilă. Mecanismele dovedite ale cadranului garantează o durată de viață lungă.


Ceasurile de perete sunt unele dintre cele mai populare accesorii pentru casă. Acestea nu numai că indică timpul, dar adesea decorează întregul spațiu. Este un element practic, dar poate fi, de asemenea, un decor deosebit pentru cameră. Ceasul de perete pe sticlă este un obiect realizat din componente durabile, al cărui aspect clasic se potrivește bine în spații decorate în multe stiluri diferite. Un ceas de perete modern va conferi camerei un aspect deosebit. Ceasuri cu un design modern, care se potrivesc perfect în aranjamente contemporane sunt soluțiile de ultimă modă. În perioadă în care ceasurile aveau în primul rând o funcție practică, măsurând minutele și orele, ceasurile suspendate erau destinate în primul rând să fie vizibile și precise. Utilizați acest ceas în casa dvs. și faceți interiorul dvs. unic!

Livrare și sigurnață

Polistiren profilat și protecție - Ceasurile sunt învelite cu grijă în folie cu bule, astfel încât produsul să fie protejate în timpul transportului până la momentul instalării. Profilurile de polistiren utilizate în interiorul cutiei ceasului oferă ceasului și acelor delicate o protecție suplimentară.

Ambalaj de transport sigur - o cutie de carton cu 5 straturi cu o greutate de 730 g/m2 garantează un transport sigur din depozitul nostru până la locul specificat de dumneavoastră. Mii de produse expediate în fiecare lună către clienți din toate colțurile lumii ne-au permis să perfecționăm procesul de ambalare și expediere până la perfecțiune. În plus față de eforturile noastre de ambalare, asigurăm fiecare transport pentru eventualele daune!

Mergeți la magazinul cu produse de această categorie!
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel